De gratis NMB QuickScan©, een handige tool voor zelfanalyse

De NMB QuickScan© is een handige tool die je snel inzicht geeft in de huidige toestand van je bedrijf. In 25 vragen laten we je nadenken over je organisatie. Doe de NMB QuickScan© gratis en vrijblijvend.

Realiseer je dat de NMB QuickScan© geen rocket science of wonderdrankje is. De tool vestigt je aandacht op een aantal punten waarmee je aan de slag kunt, maar dat wil niet zeggen dat je organisatie dan staat als een huis.

Je wordt door de NMB QuickScan© gedwongen om na te denken over je bedrijf. Waar sta je op dit moment? Wat heb je op orde en wat kan er beter? De scan stelt vragen waar je waarschijnlijk de laatste tijd niet bij stilgestaan hebt.

Op basis van je antwoorden komt er een rapport uit de NMB QuickScan©. Je ziet daarin op welke gebieden je goed presteert en welke voor verbetering vatbaar zijn.

NMB QuickScan© past in het strategische NMB traject

De NMB QuickScan© past in de bredere No Monkey Business methodologie, die gebaseerd is op drie pijlers:

  1. Propositie 
    Wat doet je bedrijf? Welk probleem los je op voor je klanten? Wat maakt jou beter dan je concurrenten?
  2. Go-to-Market 
    Op welke markt ben je gericht? Heb je volledig inzicht in die markt? Hoe benader je de markt en hoe krijg je klanten?
  3. Uitvoering 
    Hoe lever je je propositie nadat je een klant hebt binnengehaald?

Doe nu de QuickScan.

Wij nemen alleen echte aanvragen in behandeling, dus met een zakelijk email adres en website.

Vervolgstappen na de NMB QuickScan©

De resultaten van de QuickScan kunnen aanleiding geven tot de NMB DeepScan. Die wordt niet door jou zelf, maar door ons uitgevoerd. In de DeepScan doen we meer diepgaand onderzoek. Na een intake assessment is het soms interessant om de resultaten van onze DeepScan te vergelijken met jouw QuickScan-resultaten. Met andere woorden: hoe verhoudt ons onderzoek zich tot jouw zelfonderzoek? We zijn er om je te helpen!

Bekijk de informatie over onze aanpak